DRAEGER

Standard and custom furniture

Mobilarea spațiilor de birouri pentru sediul central Draeger în România.
Acceptarea provocării de a amenaja spațiul de lucru de 1000 mp pentru o companie dedicată „Tehnologiei pentru viață” s-a dovedit a nu fi o sarcină ușoară. Știam că trebuie să păstrăm moștenirea Draeger de peste 130 de ani de istorie, dând în același timp o notă modernă și dinamică.
Accentul nostru s-a concentrat pe îmbinarea perfectă a eleganței, funcționalității și dinamismului într-un timp și buget restrâns. Încorporând nuanțe de stejar și elemente metalice cromate pentru o eleganță atemporală. Atmosfera dinamică a fost obținută printr-un amestec inteligent de nuanțe de albastru, alb și gri, adăugând și elemente de culoare muștar viu.
Pentru a asigura funcționalitatea, am integrat mese pliabile, birouri cu reglare a înălțimii și prize multifuncționale versatile marca Versalogic – pentru că un design elegant ar trebui să fie și practic! Introducerea plantelor a adus o notă revigorantă a naturii în spațiul de lucru.
Pentru a răspunde nevoilor de intimitate, am instalat o cabină telefonică dublă pentru patru persoane, creând spații dedicate conversațiilor concentrate.
Suntem extrem de onorați că am câștigat încrederea companiei Draeger și mândri că am jucat un rol în călătoria lor incitantă.

Credit foto: Călin Stan

  • CLIENT DRAEGER ROMANIA
  • AN 2023
  • SUPRAFATA 1000mp
  • LOCATIE Bucuresti
TOP