Garantie si post-garantie

Toate produsele pe care le furnizam, precum si serviciile pe care le prestam, sunt acoperite de servicii de garantie si post-garantie intre 3 si 7 ani.

Relocare

Asiguram la cerere servicii de relocare pentru clientii care au nevoie si de acest serviciu.

Servicii complementare

  • La cerere furnizam servicii complete pentru realizarea instalatiilor electrice, de climatizare sau sanitare urmand toti pasii, de la proiectare – la executie.
  • In acelasi timp, reprezentam unii dintre cei mai renumiti producatori de materiale de constructii si finisaje si punem la dispozitia partenerilor nostri solutia optima la cerere.

Servicii de arhitectura si design interior

O echipa de architecti este creierul din spatele fiecarei idei inovatoare de design pe care o propunem spatiilor pe care le proiectam.

Management de proiect

Echipa noastra de project management este interfata dintre partenerii nostri de prestigiosi clientii care apeleaza la expertiza noastra in materie de amenajari de birouri si decoratiuni interioare.

Randari 3D

Propunem compozitii vizuale complexe, variate cromatic, pentru a sugera cat mai expresiv transpunerea ideilor noastre in realitate.

Proiectare

Inginerii nostri se asigura ca cele mai complexe solutii tehnice, latura practica si functionalitatea esteticului se imbina perfect cu solutiile ambientale propuse de echipa de design.

Consultanta

Expertii nostri va consiliaza astfel incat sa puteti alege solutia optima pentru eficientizarea costurilor, a durabilitatii si a imaginii finale, la cel mai inalt standard de calitate. Alegem impreuna materialele, solutiile tehnice si ambientalul de design, pentru concretizarea viziunii dumneavoastra.

TOP