Diamond Wall

Proiectat pentru a delimita spatiul de birou prin solutii clare si solide, filozofia de planificare din spatele Diamond Wall permite integrarea optima intre elementele de arhitectura si cerintele practice ale ergonomiei.

Impactul real al frumusetii reflexiei sticlei imbunatateste intregul mediu de lucru, creand o armonie perfecta intre spatiu, mobilier si lumina. Prezenta puternica a sticlei sporeste lumina naturala in spatiile deschise, raspandind-o in mod egal in spatiile de lucru din interior.

Partitiile Diamond Wall pot fi completate de panouri de diferite finisaje si sunt echipate pentru a facilita montarea rafturilor sau a dulapurilor suspendate.

Stabilitatea partitiei este asigurata de montantul superior, care poate fi integrat in cavitatea din plafon, sau conectat direct la acesta.

Usile Diamond Wall au fost proiectate pe toata inaltimea pentru a asigura continuitatea cu panourile de sticla, garantand astfel consistenta intregului mediu de lucru. Accesul se poate realiza fie prin usi glisante fie prin usi batante, care pot fi controlate mecanic sau electronic. Toate aceste sisteme de deschidere au fost proiectate exclusiv pentru programul Diamond Wall.

Caracteristica antifonica a fiecarui element ofera fiecarui ocupant sentimentul de intimitate solicitat. Sticla polarizata este inovativa din punct de vedere tehnic si poate permite un efect opac sau transparent, ceea ce in final sporeste diferitele moduri in care lumina este reflectata de catre sticla. Instalarea este practica si rapida si se realizeaza printr-un sistem inovator de tehnici de nivelare si de reglare.

Tehnologiile moderne de planificare a spatiului folosesc materiale inovatoare, ale caror caracteristici tehnice si estetice pot fi adaptate atat mobilierului contemporan, cat si celui clasic.

Sistemul Diamond Wall, precum si toate componentele sale, sunt testate in concordanta cu masurile de siguranta stabilite de legislatia internationala.

TOP