Tecton Wall

Sistemul autoportant de partitii si spatii de depozitare Tecton este rezultatul efortului echipei de design a Omifa in incercarea de a crea un mediu de lucru placut, confortabil si sigur.

Printre cele mai importante caracteristici ale sistemului se numara: capacitatea de a utiliza sticla cu un puternic impact estetic – ceea ce creaza eleganta – precum si abilitatea fiecarei componente de a se mula pe pozitie in funtie de diferitele cerinte date de spatiu si de ergonomie.

Partitia Tecton este compusa din elemente modulare solide sau din sticla – fiecare dintre ele putand fi verticale sau orizontale – complementate de spatii de depozitare care folosesc usi glisante sau cu balamale.

Solutii tehnice avant gardiste care se folosesc exclusiv in sfera amenajarii de birouri permit realizarea dimensiunilor solicitate atat pe inaltime cat si pe lungime ceea ce reduce timpul de instalare. Mai mult, datorita caracteristicilor de antifonare ale panourilor sau ale usilor, fiecare punct de lucru are standardul sau de intimitate.

Sistemul controlat de prindere al panourilor de structura de baza da intregii partitii imaginea unui monolit.

O caracteristica importanta, in acelasi timp exclusivista, a sistemului Tecton este sistemul inovator de prindere. Acesta fixeaza panourile de la pardoseala la tavan cu ajutorul unui singur surub plasat pe montant. Partitia permite modificarea aranjamentului panourilor, ferestrelor sau a usilor fara interventia producatorului.

Fiecare element modular este compus din: structura, profile periferice, panouri solide sau din sticla. Panourile pot fi realizate din melamina, lemn sau din metal si tapitate cu materiale textile, sau orice alt fel de material, la cerere.

Claritatea poate fi alternata cu opacitatea pentru a indeplini cerintele estetice, acustice si functionale. Ferestrele primesc lumina naturala din exterior, ceea ce confera luminozitate si armonie intregului spatiu.

Secretul acestui program inovativ este modularitatea si folosirea rationala a spatiului.

TOP